Maliyeciler fidan dikti

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı, Denizli Karayolu üzerinde değişik türlerde 200 fidanı toprakla buluşturdu.Muğla vergi Dairesi Başkanlığı, 25’inci Vergi Haftası kutlamaları kapsamında...

Maliyeciler fidan dikti

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı, Denizli Karayolu üzerinde değişik türlerde 200 fidanı toprakla buluşturdu.

Muğla vergi Dairesi Başkanlığı, 25’inci Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Muğla-Denizli karayolu üzerinde oluşturulan Hatıra Ormanına fidan dikti. Fidan dikim törenine Muğla vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve personel katıldı.

Muğla Vergi Dairesi Hatıra Ormanı’na Sakız, Fıstık çamı ve Erguvan gibi toplam 200 adet fidan dikildi. Piknik havasında geçen fidan dikim töreninde konuşan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, “25. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Vergi Dairesi Başkanlığı Personeli ile burada bir hatıra ormanı oluşturmak amacı ile ağaç dikiyoruz. Ağaç dikmek bir vatandaşlık görevi, topluma örnek olma amacı ile sosyal etkinliklerimizi yapıyoruz. Bugün burada 200 ağaç fidan dikerek, onların ağaç olması için adım atmış olacağız. Burada diktiğimiz ağaçlar ile topluma örnek olmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.