Maliye çalışanları ve muhasebeciler stres attılar

Yatağan Vergi Dairesi Mal Müdürlüğü çalışanları ve Serbest muhasebeciler Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz Pazartesi akşamı, Bozüyük Pınarbaşı Tesisleri’nde bir araya gelerek yemek yediler. Yemeğe katılanlar,...

Maliye çalışanları ve muhasebeciler stres attılar

Yatağan Vergi Dairesi Mal Müdürlüğü çalışanları ve Serbest muhasebeciler Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde geçtiğimiz Pazartesi akşamı, Bozüyük Pınarbaşı Tesisleri’nde bir araya gelerek yemek yediler. Yemeğe katılanlar, sanatçı Melda Salepçiler’in söylediği paçalar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

SMMM Odası ve Vergi Dairesi çalışanları ile ortaklaşa düzenlenen yemeğe, Yatağan Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Seyfi Sezen, SMMM Yatağan Temsilcisi Ünal Mutlu, ilçemiz muhasebecileri, Vergi Dairesi ve Mal Müdürlüğü çalışanları, eşleriyle katıldılar.

SMMM Odası Yatağan Temsilcisi Ünal Mutlu, gecede yaptığı konuşmada, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu yıl 4. düzenlediğimiz birlik beraberlik ve dayanışma yemeğimize hoş geldiniz. Biz, Maliye ve Muhasebeciler olarak, özellikle yılsonlarında çalışma yoğunluğu yaşıyoruz. Ancak Yatağan SMMM’leri olarak çok şanslıyız, çünkü çok iyi, çok çalışkan bir personelimiz var. Bu güzel akşamda birlik, dayanışma ve moral yemeğimize katılan herkese çok teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Yemekte kendisine söz verilen Mali Müşavir ve CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk; “Burada Muhasebeci olarak bulunuyorum. Şurada baktığımda birçok meslektaşım ile birlikte çalıştık. Bu meslekte yıllarımı harcadım.  Zor bir meslek bir tarafta çok vergi isteyen devlet bir tarafta bana az vergi çıkar diyen mükellef,  ama bizler her zaman bu dengeyi çok iyi koruduk. Vergi dairesiyle her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Eşlerimizde bizlerin kahrını çektiler bizlere çok yardımcı oldular.  Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum.  Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yatağan Vergi Dairesi müdürü Hüseyin Seyfi Sezen, “Bu güzel akşamda burada hep birlikte olmaktan çok mutluyuz. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirdiğimiz bu yemekte hem birbirimizi daha yakından tanıyor kaynaşıyor, hem de ailelerimiz de birbirini tanıyor. Bu güzel gecenin hazırlanmasında katkısı olan herkese ve Pınarbaşı Tesisleri çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.