Malatyalılardan Saatcı’ya ziyaret

Muğla Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Dernek Başkanı Nüvit Ateş, Başkan Saatcı’ya başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.Fethiye’de...

Malatyalılardan Saatcı’ya ziyaret

Muğla Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Dernek Başkanı Nüvit Ateş, Başkan Saatcı’ya başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Fethiye’de yaşayan Malatyalılar’da dahil yaklaşık 20 kişilik heyet Başkan Saatcı’ya ziyarette bulundu. Muğla genelinde ziyaretler gerçekleştiren Dernek üyeleri, bu kapsamda başarılı çalışmalarından dolayı Saatcı’ya plaket takdim ettiler. Ziyarette konuşan Ateş, “Muğla ile Malatya arasında kültürel bir köprü olması için her yıl Muğla’ya geziler düzenliyoruz. Başkanımız bize bu konuda sürekli destekçi… Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. 1988 yılından bu yana Fethiye’ye geliyorum. Burada yaşayanlar da var. Ancak başkanımız ile birlikte burada ki hızla gelişen Fethiye’yi görmemek elde değil” dedi.

Teker teker tüm üyelerin söz aldığı ziyarette Başkan Saatcı’da bir konuşma yaptı. Malatyalılar Derneği üyelerinin ilçede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Saatcı, “Bir Malatya çıkarması gibi oldu. Sayın Başkan’ın zaten çalışkanlığını biliyoruz. Hepsi hoş geldi sefalar getirdi. İlçemde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.