Malatyalılar kahvaltıda buluştu

Muğla’da bulunan Malatyalılar Bahar Kahvaltısında bir araya geldiler. Çevre ilçelerden de katılımlarla gerçekleşen kahvaltıda Malatyalılar birbirleri ile tanışıp kaynaşma imkanı buldular.  Kahvaltıya Muğla Milletvekili...

Malatyalılar kahvaltıda buluştu

Muğla’da bulunan Malatyalılar Bahar Kahvaltısında bir araya geldiler. Çevre ilçelerden de katılımlarla gerçekleşen kahvaltıda Malatyalılar birbirleri ile tanışıp kaynaşma imkanı buldular.  Kahvaltıya Muğla Milletvekili Nurettin Demir,  Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ve Merkez ilçe Başkanı Bahattin Gümüş de katıldı.

Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Nevzat Özbey, katılımcılara teşekkür ederken; “Biz kendimizi Malatyalı hissettiğimiz Kadar Muğlalı olarak da hissediyoruz.  Bu nedenle Muğla Belediyesi ile iş birliği yaparak Muğlalı hemşerilerimizin de yararlanabileceği bir konferans düzenlemeyi planladık ve Muğla Malatyalılar Derneği olarak etkinliklerine devam edeceğiz.  Yeni yönetim ile yapılan bu ilk etkinlikte katılımın çok güzel olması çalışmalarımız için bize şevk ve güç verdi.  Muğla Malatyalılar Derneği Olarak ilçeler de temsilcilikler oluşturduk. Böylece daha çok insanımıza ulaşabileceğiz. Haziran ayı içinde de Bodrum’da bir kahvaltı düzenlemeyi planlıyoruz”dedi.

Muğla Malatyalılar Derneği’nin Mart ayında yapılan genel kurulda Nevzut Özbey başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluşmuştu: Filiz Tursun,  Fuat Kılıç, Murat Yatmaneş, Cemal Kılıç, Mustafa Demirhan ve Mehmet Sevin.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.