Makam şoföründen örnek davranış

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ın makam şoförü  İzzet  Ak,  aynı zamanda tam bir hayvansever. İzzet Ak, Belediye binası önündeki sahipsiz kedileri hergün kendi elleriyle doyuruyor.Belediye önündeki...

Makam şoföründen örnek davranış

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ın makam şoförü  İzzet  Ak,  aynı zamanda tam bir hayvansever. İzzet Ak, Belediye binası önündeki sahipsiz kedileri hergün kendi elleriyle doyuruyor.

Belediye önündeki kedileri hergün  kek, bisküvi ve diğer yiyeceklerde  doyurduğunu aynı zamanda  onlara su sağlamak içinde su kabı koyduğunu  belirten Ak, Hayvanları çok sevdiğini  söylüyor.

İzzet Ak; ‘Bende  çocukluğumdan beri  hayvan sevgisi var. Daha küçük çocukken ailemden gizli sokak kedileri ve köpeklerine  yiyecek verirdim.  Şu anda halen  hayvanlara karşı duyarlılığım devam ediyor.  Belediye önündeki kedileri hergün  kek alı p ve ya diğer yiyeceklerle   doyuruyorum.  Ayrıca Yaz aylarında  da gerek Belediye önüne gerekse evin önüne sokak hayvanları için  su kabı bırakıyorum.   Çünkü insanlar bir şekilde ihtiyaçlarını talep edebiliyor  ama hayvanlar  konuşmadığı için açlıktan ölebiliyor. Hayvanları korumak her duyarlı insanın   vatandaşlık görevi olmalı.” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.