Mahmutoğlu, Gençlik Merkezi’ni inceledi

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve araştırma Genel Müdürü Abdülkadir Mahmutoğlu Kötekli Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulunduTürkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim...

Mahmutoğlu, Gençlik Merkezi’ni inceledi
Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı

 Eğitim Kültür ve araştırma Genel Müdürü Abdülkadir Mahmutoğlu Kötekli Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve araştırma Genel Müdürü Abdülkadir Mahmutoğlu ve beraberindeki heyet Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerinin sıklıkla yaşadığı Kötekli Mevkiinde yeni hizmete sokulan Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Merkez'e gelişinde Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker tarafından karşılanan Mahmutoğlu “Özellikle bulunduğu yer açısından son derece isabetli bir Gençlik Merkezi olmuş. İç dizaynını da çok beğendim emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Gençlik Merkezlerinin özellikle Üniveriste öğrencilerinin boş zamanlarını geçirmeleri için son derece önemli yerler olduğunu vurgulayan Genel Müdür Abdülkadir Mahmutoğlu, “Kötekli Merkezi’nin dış cephesi ve iç dizyanını çok beğendiğini belirterek, önemli bir mevkii de çok güzel bir Merkez olmuş.Umarım burada ki gençlerimizin bir çoğuna bu merkez aracılığı ile ulaşmış oluruz. İl Müdürmüz Bekir Çeker ve ekibi bu merkezi kısa sürede hazır hale getirerek önemli bir başarıya imza attılar. Bu nedenle Çeker ve ekibini kutluyorum.”diye konuştu.

Genel Müdür Mahmutoğlu’nu Muğla’da misafir etmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ise İl Merkezinde bulunan Gençlik Merkezinin yanı sıra gençlerin ağırlıklı yaşadığı Kötekli’de de ikinci bir merkez hayata geçirerek daha fazla gence ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.