MAHALLESİNİN MASRAFINI KENDİ CEBİNDEN KARŞILADI

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi muhtarı Mustafa Alkaya, mahallesinin yol masraflarını kendi karşılayarak,  vatandaşların da iş gücü yardımı ile zeytinlik yollarının beton bakım çalışmasını...

MAHALLESİNİN MASRAFINI KENDİ CEBİNDEN KARŞILADI

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi muhtarı Mustafa Alkaya, mahallesinin yol masraflarını kendi karşılayarak,  vatandaşların da iş gücü yardımı ile zeytinlik yollarının beton bakım çalışmasını yaptı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi muhtarı Mustafa Alkaya, mahallesinin 5 bin TL’ye varan yol masraflarını kendi ödeyerek, vatandaşların da iş gücü yardımı ile zeytinlik yollarının beton bakım çalışmasını gerçekleştirdi.

Zeytinlik yollarının tarımın gelişmesi için büyük önemli olduğu unu vurgulayan Muhtar Alkaya, “Mağara bölgesi zeytinlik yolunun betonlama çalışmasını birlikte yaptık. Tarımın daha iyi gelişmesi için bu yolların bakımı önemli. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Mahallemizin gelirlerinden olan bir bütçemiz olsa daha çok hizmet yaparız. Elimizden geldikçe taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Hizmette emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.