‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’ BULUŞMALARI

AK Parti Yatağan Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen ve Yönetim Kurulu Gençlik Kolları Mahalle Başkanları Nezaretinde Mahalle Gençlikleriyle Buluşup Gençlik Adına Mahallelerde ki Çalışmaları İstişare Edip Eksiklikleri...

 ‘MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM’ BULUŞMALARI

AK Parti Yatağan Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Özen ve Yönetim Kurulu Gençlik Kolları Mahalle Başkanları Nezaretinde Mahalle Gençlikleriyle Buluşup Gençlik Adına Mahallelerde ki Çalışmaları İstişare Edip Eksiklikleri Gerekli Makamlara Bildirmek Üzere ‘mahalle bizim, gençlik bizim’ adı altında çalışma başlattılar.

Çalışmalar kapsamında, açıklama yapan, Gençlik kolları başkanı Emrullah Özen ; ‘Kapubağ, Şeref, Dere, Kozağaç Mahallelerimizde İlçemize ve Mahallelerimize Hakim İlçemizin ve Mahallelerimizin Yaşam Alanlarının Derdiyle Hemhâl Olan Güzel Gençliğimizle Çoşkulu Buluşmalar Gerçekleştiriyoruz.

Ben Bu Buluşmalarda İpi Göğüsleyen Mahalle Başkanlarıma ve Bizleri Kırmayıp Zamanlarını Ayırarak Programımıza İştirak Eden Genç Arkadaşlarıma Müteşekkirim.

Gençlik Gelecektir Şiarıyla Sahada, Masada Olmaya Gençlik Olarak Devam Edeceğiz.

Mahalle Ziyaretlerimizin Gençlerin Görüş Ayrılıklarına Bakmaksızın Sen, O, Bu, Şu Kavramı Olmaksızın Birlik ve Beraberlik İçerisinde Geçmesi Şahsımı ve Ekibimi Mutlu Etmektedir.

Ziyaret Gerçekleştirdiğimiz 4 Mahallemizde de Kalabalık Çoşkulu ve Ne İstediğini Bilen Bir Gençliği Görmek Aslında Bize Doğru Yolda Olduğumuzu Gösterdi.

Bir Takım Kitlenin Gençliği Kuşaklara Ayırıyor Olması Ötekileştirmesi ve Sorumsuz Görmesine Kanıtsal Bir Cevap Niteliğinde.

AK Parti Gençlik Kolları Ailemizin Bir Milyonun Üzerinde Üyesi Mevcuttur.

Bizler Her Koşulda Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Eyüp Kadir İnan Beyefendinin Gençliğe Verdiği Değerleri Sahaya Yansıtma Gayretindeyiz.

Mahalle Bizim Gençlik Bizim Sloganımızla Gerçekleştirdiğimiz Mahalle Gençliği Toplantılarımızda Bizleri Yalnız Bırakmayıp İştirak Eden Tüm Genç Arkadaşlarıma ve İlçe Başkanımız Ali Tekin, Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ve Muhtarlarımıza Şükranlarımı Sunuyorum.

Mahalle Buluşmalarımız Hızla Devam Edecek Allah’ın İzniyle Kısa Sürede Tüm Mahallelerimizde Gençlik Buluşmalarımızı Tamamlayacağız.

Biz İnanıyoruz ki Gençlerimizin Bu Azmi Bizleri Adım Adım 2023 Zaferine Ulaştıracak. Daima Yeni, Daima Genç” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.