Maden-İş’ten özelleştirme tepkisi

Maden İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Süleyman Girgin, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi’nin Kütahya’da bulunan Seyit Ömer Termik Santrali’nin özelleştirilmesi konusundaki kararının bugün resmi gazetede...

Maden-İş’ten özelleştirme tepkisi

Maden İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Süleyman Girgin, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi’nin Kütahya’da bulunan Seyit Ömer Termik Santrali’nin özelleştirilmesi konusundaki kararının bugün resmi gazetede yayınlanmasının ardından alınan karara tepki gösterdi.

Kütahya’da bulunan Seyit Ömer Termik Santrali’nin özelleştirilmesine ilişkin Başbakanlık Özelleştirme Dairesi’nin kararı bugün resmi gazetede yayınlandı. Özelleştirme kararının ardından Maden İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Süleyman Girgin, bir açıklama yaparak karar tepki gösterdi. Maden İş Şube Başkanı Süleyman Girgin; “Yatağan ve Milaslı Maden ve Enerji işçileri, özelleştirme karşıtı mücadeleye değerli bir miras bırakmıştır. İşçi sınıfının kayda değer mevzilerini bir işçi kentinde, Yatağan’da oluşturmuştur.

Bu mirası ve mevzileri sonuna kadar sahip çıkacağız. Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı halkımızın da desteği ile uygulanamaz hale getireceğiz. Özelleştirmeleri Türkiye’nin gündeminden mücadelemizle çıkaracağız” dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.