Maden-İş, TES-İş dayanışmasına devam

Maden-İş sendikasının yeni başkanına ilk ziyaret TES-İş’ten geldi. Her eylem ve platformda   bu güne kadar ortak hareket eden Maden-İş Sendikası ve TES-İş Sendikası ortak harekete devam edecek.Maden-İş Sendikası...

Maden-İş, TES-İş dayanışmasına devam

Maden-İş sendikasının yeni başkanına ilk ziyaret TES-İş’ten geldi. Her eylem ve platformda   bu güne kadar ortak hareket eden Maden-İş Sendikası ve TES-İş Sendikası ortak harekete devam edecek.

Maden-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin’in, CHP den milletvekili aday adayı olması dolaysıyla boşalan göreve gelen Osman İlhan’a ziyaretler başladı. İlhan’ın ilk ziyaretçisi TES-İş Şube Başkanı Erçelik ve yönetim kurulu üyeleri oldu.  TES-İş yönetimini Osman İlhan ve  yönetim kurulu üyeleriyle karşıladı.

TES-İş sendikası Şube Başkanı Fatih Erçelik; “Osman başkan ve yönetimine hayırlı olsun demek için geldik. Maden-İş sendikasıyla bu güne kadar olan ilişkimiz aynen devam edecektir” dedi.

Aynı konfederasyona bağlı olan TES-İş sendikası yöneticilerinin  ziyaretinden  dolayı teşekkür eden Maden İş Sendikası’nın yeni Başkanı Osman İlhan da  şunları söyledi: “İşçilerimizin hak ve menfaatlerini korumak , geliştirmek  için Tes-İş sendikasıyla dün olduğu gibi bundan sonrada birlikte olacağız. Şimdiye kadar emek örgütlerinin düzenlediği  tüm eylemlere iki sendika  olarak üyelerimizle  birlikte katıldık ve destek olduk.  Sorunlarımızda omuz omuza mücadele verdik.  Enerji ve Maden İşçisi bundan sonrada  birlikte hareket edecektir.  Üzerimize düşen en iyi şekilde yapılacaktır.”

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.