Lüks yat sulara gömüldü

Marmaris ilçesinde, özel bir ahşap yatın makine dairesinde patlama meydana geldi. Patlamada teknenin altında oluşan delik nedeniyle su alan yat battı. Yatın mürettebatını ise balıkçılar kurtardı.Olay, dün gece Marmaris’e 56...

Lüks yat sulara gömüldü

Marmaris ilçesinde, özel bir ahşap yatın makine dairesinde patlama meydana geldi. Patlamada teknenin altında oluşan delik nedeniyle su alan yat battı. Yatın mürettebatını ise balıkçılar kurtardı.

Olay, dün gece Marmaris’e 56 kilometre mesafedeki Bozburun Mahallesi Yeşilova körfezi açıklarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Fehmi Alav’e ait 14 metrelik 'Alev V' isimli ahşap yatın makine dairesinde, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle teknenin altında büyük bir delik açıldı. Su almaya başlayan tekne yan yatarak batmaya başladı. Teknede bulunan Fehmi Alev ve Kaptan Samet Savaşan’ın imdadına, olay yerinden geçen bir balıkçı teknesi yetişti. Mürettebatı kurtararak tekneye alan balıkçılar, Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. Bölgeye yakın Datça Sahil Güvenlik botu olay yerine hareket ederek, kurtarılan 2 denizciyi bota alıp Bozburun sahiline çıkardı. Ahşap yat ise dakikalar sonra sulara gömülerek battı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.