Lüks otel inşaatına mühür

Marmaris'te, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satılan bir arazide yapımına başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı mühürlendi.Marmaris'in Siteler mevkiinde bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satılan...

Lüks otel inşaatına mühür

Marmaris'te, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satılan bir arazide yapımına başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı mühürlendi.

Marmaris'in Siteler mevkiinde bulunan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satılan 40 bin 770 metrekarelik arazi üzerine 654 oda kapasiteli lüks otel yapılması için geçen haftalarda inşaat çalışmalarına başlandı.

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, inşaat alanında yaptıkları inceleme sonucu 5 yıldızlı otelin inşaatının Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu olmadığını belirledi. Marmaris Kaymakamlığı'na verilen bilgi üzerine Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, inşaat alanının etrafını şeritle çevirerek mühürledi. İnşaat alanındaki çok sayıda kamyon ve iş makinesi de inşaat alanında kaldı. Şoförler, araçlarını mühürlü sahadan nasıl çıkartabilecek konusunda yetkililerden bilgi almaya çalıştı.

Otel inşaatının sahipleri, kısa sürede "ÇED Gerekli Değildir" kararını alarak inşaat çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Öte yandan geçen hafta inşaatı gerçekleştiren taşeron firma çalışanları "paramızı alamıyoruz" iddiasıyla eylem yapmış, bir polis memuru eylem yapan kepçe şoförünün çarpması sonucu hafif yaralanmıştı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.