LPG’li araç patladı

Bodrum ilçesinde aniden patlayarak yanan LPG’li ticari taksi alev topuna döndü.Edinilen bilgiye göre taksi şoförü Aydın Sarızeybek, son müşterisini Bodrum’a bıraktıktan sonra bir benzin istasyonundan yakıt aldı. Evine dönerken...

LPG’li araç patladı

Bodrum ilçesinde aniden patlayarak yanan LPG’li ticari taksi alev topuna döndü.

Edinilen bilgiye göre taksi şoförü Aydın Sarızeybek, son müşterisini Bodrum’a bıraktıktan sonra bir benzin istasyonundan yakıt aldı. Evine dönerken Gümbet Kavşağı'ndaki ışıklarda bekleyen taksi şoförünün 48 T 6886 plakalı aracı büyük bir gürültü ile patladı. Neye uğradığını şaşıran Sarızeybek, araçtan kendini güçlükle attı. Çevredeki vatandaşların yangın tüpüyle müdahalesi sonuç vermezken, cayır cayır yanan taksi itfaiye ekiplerinin gelmesi ile söndürüldü.

Yol kısa bir süre yol trafiğe kapatılırken, Sarızeybek, "Bir anda otomobil patladı. Ne olduğunu anlamadım. Alev almaya başladı, söndürmek için restoran çalışanları yardıma geldi. Patlamanın ardından arabadan kendimi attım. Allah'tan ışıklarda duruyordum ki kimseye zarar vermemiş oldum. Araba LPG’li, o yüzden bir anda patladı"dedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise uzun süre söndürme ve soğutma çalışmaları yaptı. Polisler ise yolda önlem alarak çevre yolunu bir süre sonra trafiğe açtı.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.