Lodos yıktı geçti

Bodrum ilçesinde saatte 90 km hıza ulaşan lodos nedeniyle direkler devrildi, ağaçlar kökünden söküldü, dalgalar metrelerce yükseldi.Bodrum’da önceki gün saatlerinde başlayan lodos saatte 90 kilometre hıza ulaştı. Hayatı olumsuz...

Lodos yıktı geçti

Bodrum ilçesinde saatte 90 km hıza ulaşan lodos nedeniyle direkler devrildi, ağaçlar kökünden söküldü, dalgalar metrelerce yükseldi.

Bodrum’da önceki gün saatlerinde başlayan lodos saatte 90 kilometre hıza ulaştı. Hayatı olumsuz etkileyen lodos, Bodrum Kumbahçe sahili, Paşatarlası, Gümbet ve Bodrum Kalesi civarındaki plaj ve iş yerlerini vurdu. Sahilde işletmesi bulunan esnaf dükkanlarına yığdıkları kum torbaları ile deniz suyunun içeri girmesini engellemeye çalıştı. Sahil kenarında restoran ve kafeleri bulunan birçok esnaf camların kırılmasını engellemek için pencerelerini molozla tutturdu.

Ağaçları yerinden söktü

Bir işletmenin üzerine tabela düşmesi ile dükkanda hasar oluştu. Nereden geldiği bilinmeyen cam kapı ise sokağın ortasına düştü. Bir aracın üzerine ağaç düşerken, başka bir aracın üzerine ise aydınlatma direği devrildi. Yol kenarında bulunan bir tabelanın vinç yardımı ile düşmesi engellendi. Fırtına nedeniyle birçok iş yerinde maddi hasar oluştu. Bölgeden geçen birçok kuru yük gemisi fırtına nedeniyle Bodrum açıklarına demir atarak fırtınanın geçmesini bekledi. Bodrum-Kos Adası feribot seferleri de iptal edildi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.