Lodos felç etti

Bodrum ilçesinde 1 haftadır devam eden yağışların ardından  şiddetli lodos etkisini göstermeye başladı. Bodrum’da bir hafta boyunca etkili olan sağanak yağmur yerini şiddetli lodosa bıraktı. Bazı işyerlerinde maddi...

Lodos felç etti

Bodrum ilçesinde 1 haftadır devam eden yağışların ardından  şiddetli lodos etkisini göstermeye başladı. Bodrum’da bir hafta boyunca etkili olan sağanak yağmur yerini şiddetli lodosa bıraktı. Bazı işyerlerinde maddi hasar meydana gelirken tekneler ise karaya oturdu. Saatte 65 km metre esen lodos açık denizde ise dalga yüksekli ise 5 metreyi buluyor. Gümbet sahilinde ise Adababası isimli 10 metrelik balıkçı teknesi ise karaya oturdu. Sahilde bulunan bazı kulübeler ise yıkılma tehlikesi geçirdi.

Şiddetli lodos Bodrum’da ve beldelerde hayatı olumsuz etkilerken sürücüler ise şiddetli lodosu fırsat bilip denize girdi. Sörf tahtaları ile şov yapan sörfçüler saatlerce lodosla dans etti. Lodos nedeni ile denize giren sörfçüler denizde yarış yapmayı da ihmal etmedi.

Öte yandan hafta sonu etkisini devam ettirecek şiddetli lodos hafta başında ise yerini sıcak ve güneşli bir havaya bırakacak.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.