Liseli Hokeycilerde hedef: Türkiye Şampiyonluğu

Bu sezon da  Liselerarası  Hokey Türkiye Finallerinde Muğla ve Menteşe’yi  3 takım temsil edecek. 9-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında Osmaniye’de yapılacak Türkiye Finallerinde mücadele edecek  takımların Antrenörü...

Liseli Hokeycilerde hedef: Türkiye Şampiyonluğu

Bu sezon da  Liselerarası  Hokey Türkiye Finallerinde Muğla ve Menteşe’yi  3 takım temsil edecek. 9-14 Mayıs 2015 tarihleri arasında Osmaniye’de yapılacak Türkiye Finallerinde mücadele edecek  takımların Antrenörü Serkan Şen, bu 3 takımdan birisinin mutlaka Türkiye Şampiyonluğunu Muğla’ya getireceğine inandığını söylerken; “ Hokey sahası olmadan bu başarıları elde ediyoruz.  Artık Muğla iline Hokey Sahası yapılırsa bu başarılar katlanır.  Özellikle kızlardaki geçen yıl  Türkiye finalinin 2 Muğla takımının yapması başarısını bu yıl da tekrarlamak istiyoruz.”dedi.

Kızlarda Menteşe Halk Eğitim Merkezi ve Kanuni Sultan Süleyman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkeklerde ise Menteşe Halk Eğitim Merkezi takımları Mersin ve Samsun ilinde yapılan Grup  Birincilği müsabakalarında yenilgisiz namağlup olarak Türkiye finallerine yükseldi.  Erkeklerdeki  Muğla temsilcisi  Halk Eğitim Merkezinde ise kaleci Alican Genç ne il birinciliği nede grup birinciliği maçlarında kalesinde gol görmedi.  Kızlarda ve Erkeklerde Yarı Finale yükselecek favori takımlar arasında gösterilen temsilcilerinin finale çıkması bekleniyor.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.