LİSELİ GENÇ 4 GÜNDÜR KAYIP

Bodrum ilçesinde arkadaşlarıyla buluşmak için evinden çıkan gençten 4 gündür haber alınamıyor.Bitez beldesinde lise öğrencisi Gökhan Türk (15), 3 gün önce arkadaşlarıyla buluşmak üzere evinden çıktı. Gece eve dönmeyen...

LİSELİ GENÇ 4 GÜNDÜR KAYIP

Bodrum ilçesinde arkadaşlarıyla buluşmak için evinden çıkan gençten 4 gündür haber alınamıyor.Bitez beldesinde lise öğrencisi Gökhan Türk (15), 3 gün önce arkadaşlarıyla buluşmak üzere evinden çıktı. Gece eve dönmeyen gencin ailesi ilk olarak yakın çevrede Türk’ü aramaya başladı. Liseli gence ulaşamayan aile, polis ve jandarma ekiplerine başvurdu. 3 gündür oğullarından haber alamayan aile Bodrum AKUT ekibinden de yardım istedi.

Anne Feriştah Türk, oğullarından üç gündür haber alamadıklarını belirterek, “Oğlum eve dönmeyince çevrede araştırma yaptık. O gece alkol aldığını ve babasından çekindiği için eve gelmediğini öğrendik. Babası kızacak diye kaçmış. Kendisi sara hastasıydı. Daha öncede birkaç kez kaybolmuştu. Polis ve jandarmaya haber verdik. Biran önce bulunmasını bekliyoruz” dedi.

Bu arada 10 kişilik AKUT ekibi gencin en son görüldüğü yerlerde yoğunlaşarak arama çalışması başlattı.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.