Lara Palaska 12 Yaşında Şampiyon oldu

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 29 Temmuz-03 Ağustos 2013 tarihinde Manisa' düzenlenen 12 yaş Türkiye yaz kupası  4. Tenis Turnuvası'nda Muğla'yı temsil eden Lara Palaska şampiyon oldu.Muğla Tenis Kulübünden...

Lara Palaska 12 Yaşında Şampiyon oldu

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 29 Temmuz-03 Ağustos 2013 tarihinde Manisa' düzenlenen 12 yaş Türkiye yaz kupası  4. Tenis Turnuvası'nda Muğla'yı temsil eden Lara Palaska şampiyon oldu.

Muğla Tenis Kulübünden yapılan açıklamada,Manisada düzenlenen  turnuvaya başta İstanbul , İzmir , Ankara olmak üzere bir çok ilden tenis kulübünden sporcuların katıldığı bildirildi.

Düzenlenen 12 yaş şampiyonasına toplamda 120'ye yakın sporcunun katıldığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Lara Palaska eleme maçları sonucunda Buca tenis kulübünden Doga akyüregi 6/2-6/2 Bursa Büyük şehir tenis kulübünden İrem gezeri 6/0-6/0 İzmir Tenis kulübünden Simtem Karaosmanoglunu 6/2-6/2 Yenerek  final oynamaya hak kazanmış final maçında da Final tenis kulübünden Burçak Tekin'i 6-0-6/3 yenerek Teklerde ve Çiftlerde şampiyon oldu. Muğla Tenis Kulübü olarak bir çok başarıya imza atmanın gururunu yaşarken, 08-09-10 yaş gurubunda kazanılan başarılardan sonra 12 yaş kategorisindeki başarısıyla birlikte Palaska, Muğla'ya bir ilki daha yaşatmıştır. Kulübe desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e, Muğla Valiliğine ve Muğla basınına teşekkürü bir borç biliyoruz."

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.