Laf atma kavgasında 6 yaralı, 13 gözaltı

Marmaris ilçesindeki bir bara gelen grubun bir kadına laf atması üzerine başladığı iddia edilen kavgada 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak 13 kişi gözaltına alındı.Uzunyalı mevkisindeki bir barda iki grup arasında önceki...

Laf atma kavgasında 6 yaralı, 13 gözaltı

Marmaris ilçesindeki bir bara gelen grubun bir kadına laf atması üzerine başladığı iddia edilen kavgada 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak 13 kişi gözaltına alındı.

Uzunyalı mevkisindeki bir barda iki grup arasında önceki gece geç saatlerde başlayan ve daha sonra sokakta devam eden kavgayla ilgili çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, olaya 15 kişinin karıştığını belirledi. Silahların da kullanıldığı kavgada isabet eden kurşunlarla ayaklarından yaralanan F.G (29), A.B (25) ile aldığı darbeyle yaralanan F.T (27) tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Diğer zanlılar S.T (30), Ö.F.A (24), M.F (24), A.Ç (24), M.E (30), E.B (27), A.G (34), İ.H.Ş (24), A.B (43), S.E (35) ise polis ekiplerince ev ve iş yerlerinde yakalanarak Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Sorguları tamamlanan zanlılardan S.T, A.B ve Ö.F.A Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili C.F'nin ise arandığı öğrenildi.

Kavgada başına aldığı darbeler nedeniyle ağır yaralanan Ş.B'nin (27) sağlık durumunun iyiye gittiği, kavgayı ayırmak isterken ayağına isabet eden kurşunla yaralanan Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Süleyman Aktaş ile S.B (19) isimli kadının taburcu edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.