Kuzluk Mahallesine sulama suyu verildi

Menteşe İlçesi Kuzluk Mahallesi’nde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin çalışması ile sulama suyu kaynağı bulunup vatandaşın hizmetine sunuldu.Muğla’nın...

Kuzluk Mahallesine sulama suyu verildi

Menteşe İlçesi Kuzluk Mahallesi’nde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin çalışması ile sulama suyu kaynağı bulunup vatandaşın hizmetine sunuldu.

Muğla’nın Menteşe İlçesi Kuzluk Mahallesi’nde ağustos ayında tarımsal sulama suyu kaynağının kuruması yüzünden mahalle sakinleri mağdur olmuş ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne sorunun çözümü için başvuruda bulunmuştu. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçen Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Kuzluk Mahallesi’nde çalışmalara başlamış ve yeni sulama kaynağı bulup vatandaşların mağduriyetini giderdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Salih Tufan, tarımsal üretimin can damarı olan sulama ile ilgili sorunlara öncelik verdiklerini ve üreticilerin mağdur olmaması için kısa sürede sorunları çözdüklerini söyledi. Salih Tufan; “Menteşe İlçe’mizin Kuzluk Mahallesi’nde sulamada kullanılan kaynağın kuruması nedeniyle vatandaşlarımız Muğla Büyükşehir Belediye’mize müracaat etti. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığımız ve Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerimizin çalışmaları ile çok kısa bir sürede yeni bir kaynak bulundu ve vatandaşların sulamada kullanması için gerekli bağlantılar yapıldı.” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.