Kuyumcuyu soymaya kalkanlar adliyede

Köyceğiz ilçesinde bir kuyumcudan altın zincir çalmaya çalışırken yakalanan 2 kadın, mahkemeye sevk edildi.Köyceğiz merkez Fevzipaşa Caddesinde faaliyet gösteren Halil Güven'in işlettiği Güven Kuyumculuk'a akşam sıralarında...

Kuyumcuyu soymaya kalkanlar adliyede

Köyceğiz ilçesinde bir kuyumcudan altın zincir çalmaya çalışırken yakalanan 2 kadın, mahkemeye sevk edildi.

Köyceğiz merkez Fevzipaşa Caddesinde faaliyet gösteren Halil Güven'in işlettiği Güven Kuyumculuk'a akşam sıralarında gelen B.K.(38) ile S.P. (44) isimli kadınlar kuyumcudan altın almak istediklerini söyledi. Kadınlardan 1 tanesi kuyumcuyu oyalarken, diğer kadın ise zincirlerin bulunduğu halkayı aldı. Kuyumcunun şüphelenmesi üzerine olay yerinden hızla uzaklaşan zanlılar, diğer caddede sahte plakalı bir araca binerek kaçmaya başladı.

Kuyumcunun polise bildirmesi üzerine şüpheli araç polis tarafından Muğla-Antalya karayolunda durduruldu. Yapılan aramada 4 adet altın zincir bulundu. Araçta bulunan 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Sahte plakalı araçta bulunan 1 erkek 2 kadın İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis Karakolu’nda ifadeleri alındıktan sonra araç şoförü serbest kalırken aynı suçtan bir çok sabıkası bulunan B.K. ile S.P. göz altına alındı.

Polis karakolunda ifadeleri alınan iki zanlı kadın, Köyceğiz Adliyesi’ne sevk edildi.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.