Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı

4-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri başladı. Kredi ve Yurtlar Kurumu Muğla İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Diyanet İşler Başkanlığı işbirliğinde Muğla...

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başladı

4-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri başladı. Kredi ve Yurtlar Kurumu Muğla İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Diyanet İşler Başkanlığı işbirliğinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM A Salonunda “Yağmur Akşamları” temalı Kutlu Doğum Programı düzenlendi.

Programa Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek'in yanı sıra, Garnizon İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ömer İlman, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Şükran Er vatandaşlar ve öğrenciler izledi. Program katılan konuşmacı Av. Hayati İnanç’ın konferansı ve ses sanatçısı Ömer Karaoğlu’nun konseriyle etkinlik sona erdi.

Etkinlik sonrası Vali Amir Çiçek Hayati İnanç ve Ömer Karaoğlu’na katkılarından dolayı çiçek verdi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.