Kutay Otomotiv’den hokeycilere destek

Birbiri ardına büyük başarılar elde eden ve son olarak Hokey Milli Takımı’na 3 oyuncu veren Muğla Hokey Takımlarına nihayet destekler gelmeye başladı. Kutay Otomotiv, Muğla Hokey Takımları sporcularına antrenman ve maç tişörtü...

Kutay Otomotiv’den hokeycilere destek

Birbiri ardına büyük başarılar elde eden ve son olarak Hokey Milli Takımı’na 3 oyuncu veren Muğla Hokey Takımlarına nihayet destekler gelmeye başladı. Kutay Otomotiv, Muğla Hokey Takımları sporcularına antrenman ve maç tişörtü hediye etti.

Bu sezon elde etmiş olduğu başarılarla adından sıkça söz ettiren Muğlalı hokeycilere bir destek de Kutay Otomotiv’den geldi. Takımdaki bütün sporculara antrenman ve müsabaka tişörtü hediye eden şirkete milli sporcular Ömer Karakuş, Serap Şahin, Meltem Çelik ve Melis Akmeşe teşekkür ederken, takımlarına destek verilirse çok daha büyük başarılara imza atacaklarını söylediler. Muğla Hokey Takımı bu yıl Muğla’yı Türkiye Süper Liglerinde temsil eden tek branş olan Hokeyde,  Okul Sporları Liselerarası Genç Kızlar kategorisinde  takım olarak Türkiye 2. si olarak Muğla’nın takım sporları gençler kategorisinde en iyi derecesini elde ettiler. Kulüpler arasında da Türkiye3.sü olarak Türkiye’nin 18 yaşaltı kategorisinde en iyi 3 ilinden birisi konumuna yükselen takımda 5 sporcu milli takım kampına 3 sporcu da Avrupa Şampiyonası Milli Takım kadrosuna seçildi. Antrenörlüğünü Serkan Şen’in yaptığı Muğlalı hokeycilerinin bundan sonraki hedefi Türkiye Hokey Süper Ligini ilk 2 sırada bitirip Hokey Avrupa Şampiyonlar Liginde Muğla’yı temsil edebilmek.

HABER: Türker Çermik 

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.