Kuş Cenneti temizlendi

Özel Çevre Koruma bölgesi olan Kuş Cenneti, Fethiye Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kuş Cenneti’nde temizlik çalışması yaptı. Özel Çevre Koruma (ÖÇK)’nın bölgesi...

Kuş Cenneti temizlendi

Özel Çevre Koruma bölgesi olan Kuş Cenneti, Fethiye Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kuş Cenneti’nde temizlik çalışması yaptı. Özel Çevre Koruma (ÖÇK)’nın bölgesi olan Kuş Cenneti’nde çöp yanı sıra alkol şişelerinin ortaya çıktığı görüldü. Detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiren Belediye ekipleri Kuş Cenneti’ndeki tüm çöpleri topladı.

Fethiye Belediyesi’nin 25 kişilik temizlik ekibiyle öğle saatlerinde başladığı temizlik çalışması gün boyu devam etti. Bölgede hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Temizlik İşleri Sorumlusu Durali Bağlıca, “Kuş Cenneti bizim için özel bir bölge. Burada vatandaşlarımız biraz daha hassas olması gerekiyor. Çöpten daha fazla alkol şişelerinin çıktığını çalışma arkadaşlarımızla birlikte gördük. Belediyemiz Kuş Cenneti’nin hemen yan kısmına doğal yaşamı korumak amacıyla ördek ve kuş adacıkları yaptı. İlçemizin bu doğal güzelliklerine ve sonradan yapılan çalışmalara sahip çıkmalıyız. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.