KURU: “ÇİFTÇİMİZİN SUYUNA SAHİP ÇIKIYORUZ”

MUSTAFA AKTAŞYatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru, meclis ile bir araya gelerek, bir karar aldıklarını söyledi. Kuru, “Ovada yapılan izinsiz sondaj çalışmaları için odamıza yönlendirin” açıklaması yaptı.Yatağan...

KURU:  “ÇİFTÇİMİZİN SUYUNA SAHİP ÇIKIYORUZ”

MUSTAFA AKTAŞ

Yatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru, meclis ile bir araya gelerek, bir karar aldıklarını söyledi. Kuru, “Ovada yapılan izinsiz sondaj çalışmaları için odamıza yönlendirin” açıklaması yaptı.

Yatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru yaptığı açıklamada, “Kapubağ, Bozüyük, Bahçeyaka, Madenler, Gökpınar, Yeni Mahalle, Şahinler Bozarmut Mahallelerinde, Yatağan Termik elektrik Üretim A.Ş. tarafından ‘sismik fay hattı araştırması yapıyoruz’ gerekçesiyle, ekili arazilerimize zarar vermekte olduğu çiftçilerimiz tarafından beyan edilmiştir. Oda olarak da tespit ettik. Yapılan çalışmalarda odamıza bilgi verilmemiştir. Bu konuda oda meclisimizi acilen toplantı yapılmıştır. Arazi sahiplerine izin belgesi olmadan ekili arazilerinize kimseyi sokmayın odamıza yönlendirin kararı alınmıştır” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.