Kürekçiler, Fethiye’yi tercih ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesi kürek sporunun kamp merkezi haline geldi.A-19 kürek milli takımı ile Sakarya olimpiyat hazırlık merkezi kürek ekibi, Koç Üniversitesi ile Hereke kürek takımı kamp için Fethiye’yi seçtiler. Önümüzdeki...

Kürekçiler, Fethiye’yi tercih ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesi kürek sporunun kamp merkezi haline geldi.

A-19 kürek milli takımı ile Sakarya olimpiyat hazırlık merkezi kürek ekibi, Koç Üniversitesi ile Hereke kürek takımı kamp için Fethiye’yi seçtiler. Önümüzdeki hafta sonunda Köyceğiz gölünde yapılacak Milli takım seçme test müsabakaları öncesi Fethiye körfezinde planlı ve programlı şekilde çalışmalar yürüten Milli kürekçiler ile kürek takımları güneşli ve güzel havada eksiklerini gideriyorlar.

Fethiye körfezinin kürek sporu için çok ideal olduğunu söyleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı Sakarya Olimpiyat Hazırlık Merkezi Antrenörü Kadir Mehmet Biricik önümüzdeki hafta cumartesi ve Pazar günleri Köyceğiz gölünde Milli takım seçme test müsabakalarının hazırlığı için bulunduklarını Fethiye’de ayrıca Koç Üniversitesi, Hereke takımları ile U-19 erkek ve bayan kürek Milli takımının yer aldığını söyledi. U-19 kürek Milli takım Antrenörü Gökhan Aksoy’da Fethiye’de yoğun tempoda güzel bir havada çalışma yaptıklarını belirterek öncelikle Milli takım seçme test müsabakalarını geçip ardından takvimde yer alan yarışmaların hazırlığını yapıyoruz”dedi. Fethiye körfezinin kürek sporcuları için çok güzel bir çalışma ortamına sahip diyen Gökhan Aksoy bayan ve erkek 24 sporcumuz çok iyi çalışıyorlar”dedi.

Milli Sporculardan Nisa Arıcı’da Fethiye’deki çalışma ortamının harika olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.