Kürekçiler Altın ve Bronzla döndü

İstanbul, Maltepe’de yapılan Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışlarına 8 ekiple katılım sağlayan Fethiye Belediyespor Kürek Takımı, 7 ekibiyle final yarışlarına katılmaya hak kazandı.Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışlarında...

Kürekçiler Altın ve Bronzla döndü

İstanbul, Maltepe’de yapılan Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışlarına 8 ekiple katılım sağlayan Fethiye Belediyespor Kürek Takımı, 7 ekibiyle final yarışlarına katılmaya hak kazandı.

Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışlarında Fethiye Belediyespor iki çifte küçük erkeklerde Tolga Önal ve Emre Aydın ile açık ara birinci gelerek Altın Madalya kazandı. Başarı sadece küçük erkeklerde kalmayarak küçük kızlar iki çifte kategorisine de taşındı.  Belediyespor küçük kızlar kategorisinde Semra Salman ve Aleyna Trucott,  baştan itibaren birinci getirdikleri yarışın son 200 metresinde,  büyük bir talihsizlik yaşayarak yarışın son kısmında sağlık sorunu geçirdiği için Bronz Madalya kazandılar. Rahatsızlığa rağmen alınan bronz madalya, ilk etapta açılan büyük farkın ne kadar fazla olduğunu da gözler önüne serdi. Yapılan yarışmalar sonucunda Belediyespor küçükler kategorisinde Birincilik Kupası’nı ve Genç Kızlar kategorisinde ise ikincilik kupasını kazanan takımımız sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Kürek Takımı Antrenörü Nasuf Dinçer, yarışmalarda dördüncü olarak bitiren sporcuların diğer yarışmalarda kazanma ihtimalinin yüksek olduğuna da dikkat çekerek, tüm sporcularına ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Finaller için sporcuların büyük bir çaba içerisinde olduklarını da söyleyen Dinçer, her konuda yanlarında olan Başkan Behçet Saatcı’ya da ayrıca teşekkür etti.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.