Küreci’den kutlama

AK Parti Muğla İl Başkanı bir mesaj yayınlayarak 18 Mart Çanakkale Zafearinin 101’inci yıldönümünü kutladı. Küreci mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:“Her 18 Martta olduğu gibi yine  hüzünü ve coşkuyu...

Küreci’den kutlama

AK Parti Muğla İl Başkanı bir mesaj yayınlayarak 18 Mart Çanakkale Zafearinin 101’inci yıldönümünü kutladı. Küreci mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi:

“Her 18 Martta olduğu gibi yine  hüzünü ve coşkuyu bir arada yaşıyoruz. Vatan sevgisi ve istiklal aşkı ile dolup taşıyoruz.  Çanakkale Zaferi bizlere, Türk Milleti'nin şartlar ne olursa olsun ülkesi ve vatanı için nasıl canla başla mücadele ortaya koyabileceğinin ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan vatanını savunabileceğinin en büyük delilidir.

Unutulmasın ki bizim millet olma şuurumuzu diri tutan ve bizlere vatanımız, milletimiz adına ilham kaynağı olan  ; yaşlarına, içinde bulundukları durumlara bakmadan vatanın her bir köşesinden kopup gelerek düşmanın karşısına dikilen ve 'Çanakkale geçilmez' diyerek canları pahasına bu toprakları savunan şehitlerimizin aziz hatırasıdır.

Çanakkale bir milletin, bir medeniyetin yeniden var olma mücadelesidir. Topun tüfeğin, modern silahların imana yenik düşmesinin adıdır. Biz inanıyoruz ki Çanakkale’deki ruh bugün yine bu milletin yaşattığı ruhtur. Rabbim milletimize

Şehitler şehri olan Muğla’da bizler aziz şehitlerimizin hatırasını asla unutmayacak ve onları hep saygıyla anacağız. Çanakkale bizim kutlu emanetimizdir. Emanetimizi gelecek nesillere aynı bilinçle taşıyacak, bu zaferi ve hüznü hiç unutmayacağız. Eşsiz zaferimizin 101. yılı kutlu olsun. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.”

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.