Küreci’den Kaymakam Gödekmerdan’a ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz ay yapılan il kongresi sonucunda AK Parti İl Başkanı seçilen Küreci, yeni yönetim kurulu üyeleri ve Bodrum İlçe...

Küreci’den Kaymakam Gödekmerdan’a ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz ay yapılan il kongresi sonucunda AK Parti İl Başkanı seçilen Küreci, yeni yönetim kurulu üyeleri ve Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz ay yapılan il kongresinde başkan seçilen Küreci, Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp’le birlikte geldiği ziyarette Kaymakam Dr. Gödekmerdan’a çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan, İhsan Küreci’ye yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Dr. Gödekmerdan “Zor ama önemli bir göreve geldiniz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Muğla çok önemli bir il. Muğla’yı hak ettiği yerlere getirmek için çok çalışmak gerekiyor. Umarım ekip olarak çok çalışır, çok başarılı olursunuz. Yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.