Küreci, seçimi değerlendirdi

Dönem Milletvekili seçimlerini değerlendiren AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, “Bizler Milli iradeye saygı gösteren bir partiyiz Muğla olarak Milletvekili sayımızda bir değişim olmadı” dedi.7 Haziran 2015 günü yapılan...

Küreci, seçimi değerlendirdi

Dönem Milletvekili seçimlerini değerlendiren AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, “Bizler Milli iradeye saygı gösteren bir partiyiz Muğla olarak Milletvekili sayımızda bir değişim olmadı” dedi.

7 Haziran 2015 günü yapılan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından sonuçları değerlendiren İl Başkanı Küreci şunları söyledi:

“7 Haziran seçimlerinde 2076 sandıkta görev yapan sandık üyeleri, müşahitlerimiz, teşkilat mensuplarımız ve sandık başına giderek vatandaşlık görevini yerine getiren 573 bin 279 seçmenimize teşekkür ediyorum.

Milletin kararı en üst karardır. Tüm siyasi partiler için bu karara saygı duymak bir zarurettir.

2002 yılından bu yana tüm seçimlerde milli irade tecilli etmiş ve her seferinde milletimiz bizleri seçimlerden zaferle çıkarmıştır. 7 Haziran seçimlerinde de milletimiz AK Parti’ye teveccüh gösterip birinci parti olarak seçimlerden çıkmasını sağlamıştır.

Muğla olarak Milletvekili sayımızda bir değişim olmadı. Biz kendi değerlendirmemizi yapacağız. Herkes kendi değerlendirmesini yapmalıdır.

Türkiye'de istikrar ve huzur içinde yeni bir sivil anayasa yapımı konusunda, 12 Eylül Anayasası'nı artık tarihe gömmek konusunda bütün partiler elini taşın altına koymalıdır.

Özgürlükçü, insan onuruna dayalı, geleceğe ve istikbale bütün gençleri iyi şekilde hazırlayan 'yepyeni bir anayasa için harekete geçelim' diye çağrıda bulunuyoruz.  Bundan böyle Muğla’da çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi ara vermeden devam edeceğiz. Bizim sevdamız Muğla. Muğla için yapılması gereken tüm hizmetlerin biran önce gerçekleşmesi için iki milletvekilimiz ve teşkilatlarımız olarak çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.