Küreci: Muğla’nın topyekün kalkınmasını istiyoruz

Muğla Valisi Amir Çiçek ve müdürlükleri ziyaret eden AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci,Amaçlarının Muğla’nın ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınması olduğunu belirterek; “ Mücadelemiz Muğla’ya ve Muğlalıya...

Küreci: Muğla’nın topyekün kalkınmasını istiyoruz

Muğla Valisi Amir Çiçek ve müdürlükleri ziyaret eden AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci,

Amaçlarının Muğla’nın ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınması olduğunu belirterek; “ Mücadelemiz Muğla’ya ve Muğlalıya hizmet etmek” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve İlçe Başkanları, İl  Müdürlüklerini ziyaret ettiler. Muğla Valisi Amir Çiçek’i de ziyaret eden heyet, kurumlarla ilçelerinde yaşanan sorunları , devam eden projeleri ve gündemde olan yatırımları değerlendirdi.  İl Emniyet Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü , Vergi Dairesi Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile ayrı ayrı görüşen İl Başkanı İhsan Küreci ve ilçe başkanları çözüm bekleyen sorunları ilettiler.

Ziyaretler sonrası bir değerlendirme yapan Küreci; “Turizm sezonu başlamadan güvenlik tedbirlerinin alınması , Muğla’mızın huzur ve güvenliği konularını , çiftçimizin durumunu ,  desteklemeleri süt üreticimizin durumunu , gençlerimiz ve gençlik merkezi yapımları, yapımı devam eden okul projelerimizi, okullarımızın tespit edilen ihtiyaçlarını, ilçe hastanelerimizi ve ihtiyaçlarını  ilçe başkanlarımız ayrı ayrı ifade ettiler.

Bizlerin  milletimize  hizmet etmek gibi bir derdimiz var. Muğla’mızda  ilçeleriyle beraber topyekun bir kalkınma olsun istiyoruz.  Hükümetimiz tarafından illerimize yoğun bir şekilde hizmet götürme yarışının olduğu böyle bir dönemde ,bizler ilimizin de diğer iller gibi nasibini almasını istiyoruz. Mücadelemiz Muğlalıya hizmet etmek , eser bırakmak mücadelesidir. İl Müdürlüklerimiz ile gerekli görüşmelerimizi yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte Ankara’da bakanlıklarımızda görüşmelerimiz olacak.” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.