Küreci: Her ilçeye TOKİ gelecek

Yatağan’da yapılan AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, her İlçeye TOKİ  konutlarının yapılacağını açıkladı. Küreci; “ Halkımıza verdiğimiz sözleri...

Küreci: Her ilçeye TOKİ gelecek

Yatağan’da yapılan AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, her İlçeye TOKİ  konutlarının yapılacağını açıkladı. Küreci; “ Halkımıza verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz.” dedi.

Her İlçede 15 günde bir yapılan AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları Toplantısı Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş.  Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Bu toplantı önsesi basına bilgi veren AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci; “AK Parti olarak İlçe ve Belediye Başkanlarımızla her 15 günde bir İlçede toplanıyoruz. Bu toplantılarda sorunlar yapılacak işler gibi gündemimizi değerlendiriyoruz. İlçe ve Belediye Başkanlarımızın bize önceden verdikleri raporlar zaten var. Onlarda masaya yatırılıyor. AK Parti olarak halkımıza verdiğimiz sözleri teker -teker yerine getireceğiz. Her İlçeye TOKİ gelecek bu konuda da hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.