Küreci: Bize bir Bismillah demesi yeterli

Seydikemer İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde erken seçim olasılığını değerlendiren AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci erken seçime hazır olduklarını ima ederek “Genel Merkezin bize bir bismillah demesi...

Küreci: Bize bir Bismillah demesi yeterli

Seydikemer İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde erken seçim olasılığını değerlendiren AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci erken seçime hazır olduklarını ima ederek “Genel Merkezin bize bir bismillah demesi yeterli” dedi. Seydikemer’in yüzde 47’lik desteği için teşekkür eden Muğla Milletvekili Hasan Özyer de Seydikemer’in verdiği desteğe layık olmaya çalışacaklarını kaydetti

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programı büyük bir coşku içinde geçerken teşkilatın çeşitli kademelerinde görevli isimler iftar yemeğinde eksiksiz yer aldı. Muğla Milletvekili Hasan Özyer, İl Başkanı İhsan Küreci ve il yönetim kurulun üyeleri, 2015 Milletvekili Adayı Ö. Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye meclis üyeleri, İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır ve yönetimi ile mahalle temsilcileri katıldı.

İftar yemeği ile birlikte kısa bir açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, %47’lik sonuçları ve genel seçimleri değerlendirerek Özeleştirimizi yapıyoruz, genel merkez de özeleştirisini yapıyor” diyerek teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Gümüş’ün ardından söz alan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, teşkilat üyelerinin önerilerine her zaman açık olduğunun altını çizdi, seçimlerde mücadele eden tüm gönüllülere teşekkür etti.

Programda Seydikemer Teşkilatına yönelik bir selamlama konuşması yapan İl Başkanı İhsan Küreci, Muğla’da beklentinin altında oy aldıklarını kaydederek Seydikemer’i tebrik etti. Koalisyon Hükümetinin kurulamaması durumunda Muğla Teşkilatları olarak erken seçimlere hazır olduklarını kaydeden Küreci, “Genel Merkezin bize bir bismillah demesi yeterli” dedi.

Seydikemer’e seçimlerde verdiği destek sebebiyle teşekkür eden Muğla Milletvekili Hasan Özyer de verilen bu desteğe layık olmaya çalışacaklarını kaydetti. Seydikemerle ilgili hükümet yatırımlarının her zaman takipçisi olacaklarını vurgulayan Özyer, koalisyon görüşmelerinin başlayacağını hatırlatarak, “Koalisyon kurulamaması durumunda gidilecek bir erken seçime hazırız” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.