Kupayı Saatcı’ya getirdiler

Fethiye’de kurumlar arası voleybol turnuvası Fethiye Belediyesi’nin şampiyonluğu ile sona erdi. Kaymakamlık tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Fethiye Belediyesi voleybol takımı şampiyonluk kupasını Fethiye...

Kupayı Saatcı’ya getirdiler

Fethiye’de kurumlar arası voleybol turnuvası Fethiye Belediyesi’nin şampiyonluğu ile sona erdi. Kaymakamlık tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Fethiye Belediyesi voleybol takımı şampiyonluk kupasını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya getirdi.

Mücadele dolu geçen turnuvadan şampiyon olarak ayrılan Fethiye Belediyesi Voleybol Takımı, Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’ndan aldıkları şampiyonluk kupasıyla Başkan Saatcı’yı ziyaret ettiler. Çaba sarf edilmeden hiçbir başarının gelmeyeceğini personelleriyle paylaşan Saatcı, “Emeklerinize teşekkür ediyorum. Kaymakamlık kupası gibi Fethiye’deki tüm resmi kurumların katıldığı bir turnuvada birinci olmak ayrı bir onur ayrı bir şeref. Atatürk’ümüz boşa dememiş, ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur’ diye. Fethiye Belediyesi’nin her konumda başarıya attığı dönemlerde sporda da başarınız bunun en güzel kanıtıdır. Bölgenin ağır ağabeyi olduğumuzu da sporda da ispat ettiniz. Hepinizi kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.