Kupayı başkanlarına verdiler

Muğla Yerel Basketbol Liginde 3. Lük kupasını alan Muğla Ormanspor Yıldız basketbol takımı kupasını Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulüp başkanı Vedat Dikici’ye verdiler.Yıldız Takımın ziyaretinde...

Kupayı başkanlarına verdiler

Muğla Yerel Basketbol Liginde 3. Lük kupasını alan Muğla Ormanspor Yıldız basketbol takımı kupasını Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulüp başkanı Vedat Dikici’ye verdiler.

Yıldız Takımın ziyaretinde Muğla Orman İşletme Müdürü ve Ormanspor 2.başkanı Ali Yapmış da hazır bulundu.

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici’yi antrenörleri Necdet Duman ile makamında ziyaret eden yıldız sporcular, gelecek sezon için şampiyonluk sözü verirken, destekleri nedeni ile kupalarını Başkan Dikici’ye verdiler. Ormanspor Basketbol takımı olarak sadece 2.Lige çıkmaya bir aday takımla devam etmediklerini belirten Vedat Dikici başarının alt yapılarda da ciddi bir çalışma yapmaktan geçtiğini çok iyi bildiklerini ve bu nedenle alt yapıya çok önem verdiklerini söyledi.

Muğla’nın tek basketbol takımı olarak 70’den fazla sporcu yetiştirdiklerini söyleyen Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı ve Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici, “Şampiyonluklar araç, ana hedefimiz sporla yetişen vatanına milletine faydalı, kahve bar köşelerinde kaybolmayan bir gençlik görmektir. Bu tablo gösteriyor ki bunda da başarılı oluyoruz. Bizlere destek veren Başta Orman Bölge Müdürümüz Ali Yıldırım, şube müdürleri, işletme müdürlerimiz olmak üzere özellikle orman İşçilerimize en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. Bu tablo güzel bir birlikteliğin spora ve gençliğe verilen desteğin eseridir.” dedi.

Ormanspor Yıldız takım Antrenörü Necdet Duman Yıldız Kategorisinin bu sene ilk defa kurulduğunu ve yeni genç oyunculardan oluştuğunu belirterek derece almanın kendilerini son derece mutlu ettiğini ama bundan da önemlisi bir yıl boyunca oyuncuları ile güzel vakit geçirip, paylaşımı, ortak iş başarmayı öğrettiği için son derece mutlu olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.