Kupa Özel İdare’nin

Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde yapılan müsabakada rakibi Ticaret Meslek Lisesi Hokey Takımını yenen İl Özel İdare Hokey Takımı kupanın sahibi oldu.Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halı Sahasında...

Kupa Özel İdare’nin

Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde yapılan müsabakada rakibi Ticaret Meslek Lisesi Hokey Takımını yenen İl Özel İdare Hokey Takımı kupanın sahibi oldu.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halı Sahasında yapılan kupa mücadelesinde Liselerarası Hokeyde Türkiye 2.si olan Muğla Ticaret Meslek Lisesi Hokey Takımı ile Kulüplerarası Hokeyde Türkiye 3.sü olan Muğla Özel İdare Spor Kulübü Hokey Takımı karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan fakat dostluk havasında geçen müsabakada Muğla Özel İdare Spor Kulübü rakibini yenerek kupanın sahibi oldu. Maçta özellikle Muğla Özel İdare takımından Serap Şahin, Fatoş Av, Pınar Demir ve Meltem Çelik göz doldururken Ticaret Meslek Lisesi Hokey Takımında Melis Akmeşe, Havva Örnek ve Sevtap Şahin izleyenlerden tam not aldı.

6 Ekim 2013 tarihinde yapılacak olan tören ile kupasını alacak olan Muğla Özel İdare Spor Kulübü ve Muğla Ticaret Meslek Lisesi Hokey takımlarının antrenörü Serkan Şen;  “İkisi de Muğla’mızın geçen sene Türkiye çapında başarılar kazanan takımları. Bu sene de güzel işler yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Takımlarımız gün geçtikçe daha iyi duruma geliyor çünkü çok çalışıyoruz. Bu şekildeki hazırlık turnuvaları takımlarımızın eksikliklerini görmemiz ve maç tecrübesi eksikliğini üzerimizden atmamız için iyi oluyor. Hokeycilerimiz bu sene katıldığı 4 Türkiye çapındaki turnuvadan da kupa ile dönmeyi başararak kendisini ispatladı. Fakat daha Süper Ligde derece yapmak ilimizi Avrupa’da temsil etmek istiyoruz. Takımımızın bu duruma gelmesinde büyük katkıları olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Bekir Çeker  Muğla Özel İdare Spor Kulübü Başkanımız Kamil Karakaya, idarecilerimiz Memiş Alper Yıldırım, Evşin Karacan, tüm kulüp yönetimine ve sporcularımızın ailelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.