Kumluova Belediye Başkanı CHP’ye geçti

Kumluova Belediye Başkanı DSP’li Alim Karaca yaklaşan yerel seçimler öncesinde Partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saflarına katıldı.Uzun yıllardan buyana DSP’de siyaset yapan ve geçtiğimiz yerel seçimlerde...

Kumluova Belediye Başkanı CHP’ye geçti

Kumluova Belediye Başkanı DSP’li Alim Karaca yaklaşan yerel seçimler öncesinde Partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saflarına katıldı.

Uzun yıllardan buyana DSP’de siyaset yapan ve geçtiğimiz yerel seçimlerde de DSP’den Kumluova Belediye Başkanı seçilen Alim Karaca’nın 2014 yılı mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Seydikemer İlçesinde CHP’den Belediye Başkanı Adayı olacağı konuşulurken Alim Karaca DSP’den istifa ederek, CHP saflarına katıldı.

Konuyla ilgili olarak parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, “Fethiye’de çok değerli belediye başkanlarımız var. Bu başarılı belediye başkanlarımızdan birisi olan Kumluova Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçişi gerçekleşmiştir. Kumluova Beldesi’nin DSP’li Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi’nin şu saatten itibaren üyesidir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nun, bölge milletvekillerimizin ve il başkanımızın da bilgileri doğrultusunda Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca, partimize katılmıştır. Bu kararı alan Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca’ya şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının ardından Genel Başkanımızın da katılacak olduğu geniş katılımlı bir program ile Kumluova Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya partimizin rozeti Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu tarafından takılacaktır. Bundan sonra Alim Karaca 4 yıldan buyana yaptığı başarılı çalışmalarını CHP çatısı altında yapmaya devam edecektir” dedi.

Adaylar Eylül’de belirlenecek

Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda Eylül ayının ikinci haftasında adayların netleşeceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif siyaset yapma kararını vermiş her insan kendi çapında ve kendi potansiyelinde iyi birikime sahip insanlardır. Alim Karaca’nın partimize katılımı ile birlikte şuanda CHP’de aday adaylığı sıfatını taşıyan üç arkadaşımız vardır. Birisi Ölüdeniz Belediye Başkanımız Keramettin Yılmaz, bir diğer emekli milli eğitim eski Müdürü Tuğrul Yılmaz ve bir diğeri de partimize yeni katılan Kumluova Belediye Başkanımız Alim Karaca’dır. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımız ile sık sık toplantılarımızı yaparak aday olması gereken arkadaşlarımızı aday olması gereken yerlerde mutlaka hep beraber göreceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.