Kumbahçe’de son rötuşlar

Bodrum Belediyesi tarafından Kumbahçe’de sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. Gece gündüz sürdürülen çalışmalarda Kumbahçe’deki dükkanların önlerindeki yeni düzenlemeler tamamlandı. Kumbahçe Meydanı’nda ise altyapı...

Kumbahçe’de son rötuşlar

Bodrum Belediyesi tarafından Kumbahçe’de sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. Gece gündüz sürdürülen çalışmalarda Kumbahçe’deki dükkanların önlerindeki yeni düzenlemeler tamamlandı. Kumbahçe Meydanı’nda ise altyapı ve beton çalışmaları sona erdi, çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Yılbaşı gecesi Kumbahçe esnafının çalışması, restoranların konuklarını ağırlayabilmesi için gerekli tüm çalışmaların söz verildiği gibi zamanında bitirildiğini söyledi. Meydan çalışmasının ise yeni yılın ilk haftalarında sonlandırılacağını sözlerine ekleyen Başkan Mehmet Kocadon, “Kumbahçe esnafına söz vermiştim, sözümüzü yerine getirdik. Yapılması zorunlu olan bu altyapı çalışmaları sırasında gösterdikleri sabırdan dolayı tüm Kumbahçe sakinleri ve esnafına teşekkürlerimi, büyük özveri ile çalışan personelime de sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik ise Kumbahçe projesinde yağmur suyu drenaj hatları ile dere ıslah çalışmalarının tamamlandığını, rıhtım güçlendirmesi işinin bitirildiğini, Kumbahçe’deki işletmelerin önleri ve yolun mermer döşeme işlerinin tamamlandığını ve aydınlatma direklerinin montajına başlandığını söyledi. Onur Çevik sadece Kumbahçe Meydanı’nın çevre düzenleme çalışmalarının yeni yılın hemen sonrasındaki haftada tamamlanacağını ama meydanın içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve Halikarnas rampası ve meydanın beton döküm çalışmalarının bitirildiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.