Kumbahçe yeni yıla yetişecek

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum Yenileniyor” sloganıyla başlattığı çalışmalar Cumhuriyet Caddesi’nin Penguen Pastanesi’nden Halikarnas Disco’ya kadar olan bölümünde yılbaşına kadar bitecek.Çalışmalarla ilgili bilgi...

Kumbahçe yeni yıla yetişecek

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum Yenileniyor” sloganıyla başlattığı çalışmalar Cumhuriyet Caddesi’nin Penguen Pastanesi’nden Halikarnas Disco’ya kadar olan bölümünde yılbaşına kadar bitecek.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik yılbaşına çalışmaları yetiştireceklerini ifade ederek, “Dağlardan gelen yağmur suları Atatürk Caddesi’nden Foto Mehmet Barut Sokak’a oradan da denize ulaşıyordu. Foto Mehmet Barut Sokak dar olduğu için girilememesi nedeniyle buradaki derenin yönünü Tarla Sokak’a çeviriyoruz. Çalışmalarımız bittiğinde aşırı yağışlı havalarda Atatürk Caddesi’nden gelen ve evleri basan, insanların yürümesini engelleyen sular, buraya yapılmakta olan kanaldan direkt denize ulaşmış olacak. Çalışmalarımız olumsuz hava koşullarına rağmen ara vermeden devam ediyor. Yağmurlu havalarda beton dökümü yapılamıyor ama diğer çalışmalar yağmura rağmen aralıksız sürüyor. Çalışmalar söz verildiği gibi yılbaşına kadar yetiştirilecek. İşletmelerin önündeki mermer döşeme işleri bitti. Yolun mermer döşemesine başlandı, o da söz verilen tarihte tamamlanacak. Arkadaşlarımız geçen hafta gece saat 02.30’a kadar meydanın beton dökümünü yaptılar. Böylece mahalleyi çamurdan kurtardık. Herhangi bir sorunumuz yok. Rıhtımımız da ekonomik ömrünü doldurmuş durumdaydı. Rıhtımı açıyoruz ve blokajla tekrar betonlayarak güçlendiriyoruz.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Kumbahçe’de süren çalışmaları her gün yerinde denetliyor. Çalışmalarla ilgili makamında yaptığı açıklamayla, Kumbahçe esnafının projenin zamanında yetiştirilememesinden endişe duymamalarını, Bodrum Belediyesi ekiplerinin tam kadro ve gece gündüz, hava koşulu demeden çalıştıklarını aktaran Başkan Kocadon, “Büyük özveriyle çalışan ekip arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum, Kumbahçe sakinleri ve esnafı da bize güvensinler, proje söz verilen zamanda yetişecek ve halkımızın kullanımına sunulacak” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.