Kulvar’ın Geleneksel Turnuvası sona erdi

Kulvar Dershanesi tarafından geleneksel hale getirilen Futbol Turnuvası sona erdi. Her yıl Mayıs ayının 3’üncü haftasında başlayan futbol turnuvasına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılım ve ilgi gerçekleşti....

Kulvar’ın Geleneksel Turnuvası sona erdi

Kulvar Dershanesi tarafından geleneksel hale getirilen Futbol Turnuvası sona erdi. Her yıl Mayıs ayının 3’üncü haftasında başlayan futbol turnuvasına geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılım ve ilgi gerçekleşti. Kulvar dersanesine devam eden sınıfların oluşturdukları takımlar bu kez sınavda değil yeşil sahada ter dökereke 2012-2013 eğitim öğretim yılının uzun süren ders ve sınav maratonu sonlarında stres attılar ve eğlendiler.Turnucvaya bu yıl 8 takım katılırken 2 grup halinde devam eden maçlar sonunda Kışla Gücü ile Matadorlar takımları oynadı. Sertaş Halı Saha tesislerinden gerçekleştirilen turnuvada mücadele eden takımlara saha dışında diğer öğrenciler ve veliler de tezahüratları ile destek oldular.

23 Mayıs Perşembe günü oynanan ve büyük bir çekişme içinde geçen final maçının normal süresi 4-4 sona erdi. Uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca şampiyon penaltı atışları ile belirlendi. Penaltı atışları sonucu üstünlük sağlayan Kışla Gücü 3. Geleneksel Kulvar Dershanesi Futbol Turnuvası’nın şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı. Final Maçını eski milli hakemlerden Neşet Palu yönetti.

Turnuva hakkında bilgi veren ve geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılım gösteren bütün takımlara teşekkür eden Kulvar Dershanesi Kurucu Temsilcisi Alper Çetin, “ Turnuvamızı geleneksel hale getirdik. Biz öğrencilerimizi hayatları açısından büyük önem taşıyan okullara uzman kadromuz ile son derece titiz bir şekilde hazırlarken öğrencilerimiz sosyal ve kültürel etkinliklerine de önem veriyoruz.bunlardan birisi de bu turnuva. Öğrencilerimiz zihinsel gelişmelerinin yanında bedensel gelişmelerinde büyük önem taşıyan spora da önem veriyoruz. Öğrencilerimiz de başta bu turnuva olmak üzere diğer etkinliklerden büyük sevinç duyuyorlar. Önümüzdeki dönemlerde sınava girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz. Biz Kulvar Dershanesi olarak başarı çıtamızı her geçen yıl daha da yükseklere taşıyoruz. “dedi.

Final Maçı sonrası şampiyon takıma kupası verilirken şampiyonluk sevincini öğrencilerle birlikte dershane yöneticileri, öğretmenleri ve veliler hep birlikte yaşadılar. Ayrıca Şampiyon takıma dershane yönetimi tarafından yemek verildi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.