KUDEN KAHVE’DEN HALK GÜNÜ İNDİRİMİ

Yıllarca Muğla’da kendi markasını yaratarak müşterilerine kaliteli ürünler sunan Kuden Kahve ve Kuden Organik ayda bir kez düzenlediği Halk Günü ile tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. Ayda bir gün belirlenen ürünlerde...

KUDEN KAHVE’DEN HALK GÜNÜ İNDİRİMİ

Yıllarca Muğla’da kendi markasını yaratarak müşterilerine kaliteli ürünler sunan Kuden Kahve ve Kuden Organik ayda bir kez düzenlediği Halk Günü ile tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. Ayda bir gün belirlenen ürünlerde çok ciddi indirimler yapan Kuden Muğlalıların tercihi olmaya devam ediyor.

Kahve, çay, baharat, bitkisel ürünler, kuruyemiş ürünlerini en taze şekilde müşterilere sunduklarını ifade eden Kuden Kahve ve Kuden Organik Firması Sahibi Hamdi Kuden, “Çok uzun yıllardır Muğla’da yarattığımız markalarımız ile güzel ilimize hizmet veriyoruz. Firma olarak sattığımız bütün ürünlerin uygun fiyat olması için ciddi fedakarlıklar yapıyoruz. Firma olarak ayda bir gün Halk Günü düzenliyoruz. Halk Gününde belirlediğimiz değişik ürünlerde çok ciddi indirimler uyguluyoruz. Halk Günü indirimlerimizi firmamızın sosyal medya hesaplarından duyuruyoruz. Bütün vatandaşlarımızı Pazar yerindeki Kadir&Hamdi Kuden firmamıza davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.