KUAFÖR VE BERBER FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Sinem KarakayaÜlke genelinde yapılan elektrik, doğalgaz ve kira zamlarından dolayı kuaför ve berber fiyatları da güncellendi. Muğla’daki berber ve kuaförler yüzde 50’ye varan zamlı tarife üzerinden hizmet vermeye devam edecek....

KUAFÖR VE BERBER FİYATLARI GÜNCELLENDİ

Sinem Karakaya

Ülke genelinde yapılan elektrik, doğalgaz ve kira zamlarından dolayı kuaför ve berber fiyatları da güncellendi. Muğla’daki berber ve kuaförler yüzde 50’ye varan zamlı tarife üzerinden hizmet vermeye devam edecek. Oda Başkanı Özcan Çolakkol, “Zam yapmak zorundaydık çünkü ekonomik koşullar bizi çok zorlamaya başladı” dedi.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Muğla Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Özcan Çolakkol, “Artan fiyatlardan dolayı bizde zam talep etmiştik. Bu talebimiz kabul oldu. Zam yapmak zorundaydık çünkü ekonomik koşullar bizi çok zorlamaya başladı. Elektrik, doğalgaz ve kiralar esnaf olarak bizi çok zor durumda bırakıyor. 8 Şubat 2022 tarihinden geçerli olmak şartıyla berber, kuaför, güzellik uzmanı, manikürcü-pedikürcü ve ağdacı esnafına yüzde 50’ye varan bir zam yapıldı. Bu kaçınılmazdı çünkü üyelerimizi de düşünmek zorundayız. Umarım daha fazla zam gelmez, biz de daha fazla zor durumda kalmayız. Yaşanan ekonomik sıkıntıları bir an önce atlatırız. Yeni fiyatlarımız üyelerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

FİYATLAR İSE ŞU ŞEKİLDE;

BERBERLERDE: Saç kesimi 55 TL, Sakal 25, Saç-Sakal 80, Şekilli Sakal 30, Ağda ve Saç Yıkama 17 TL, Saç Boyama 100 TL, Fön-Yıkama 23 TL, Damat Traşı ise 290 TL.

KUAFÖRLERDE: Saç Kesimi 70 TL, Fön 30 TL, Saç Boya 160 TL, Röfle 360 TL, Biaform 355 TL, Topuz 105 TL, Türban Bağlama 200 TL, Gelin Türban Bağlama 400 TL,  Kaş-Bıyık 30 TL, Yüz Alımı 60 TL, Manikür 56 TL, Pedikür 75 TL, Gelin Saçı- Makyaj 619 TL, Kırık Fön ise 50 TL.

Bu haber toplam 9410 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.