Kriz geçiren tatilci kurtarılamadı

Marmaris İlçesi’ne bağlı Turunç Mahallesi’nde Marmarisli Kadir Turhan ile yaz tatili için gelen Mehmet Ali Bakır’ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.Turunç’ta dün öğleden sonra iki kişi geçirdiği...

Kriz geçiren tatilci kurtarılamadı

Marmaris İlçesi’ne bağlı Turunç Mahallesi’nde Marmarisli Kadir Turhan ile yaz tatili için gelen Mehmet Ali Bakır’ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Turunç’ta dün öğleden sonra iki kişi geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. İlk ölüm olayı sahilde bir restorantta yaşandı. Marmarisli 51 yaşındaki Kadir Turhan, restorantta bar sandalyesinde oturduğu sırada kalp krizi geçirip yere yığıldı. Restoran çalışanları ambulans çağırdı. Olay yerine ulaşan gelen sağlık ekipleri , Kadir Turhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Turhan’ın cenazesi savcı ve jandarma işlemlerinin ardından kesin ölüm raporu için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.Diğer ölüm olayı ise sahilde yaşandı. İstanbul’da yaşayan ve yaz tatilini Turunç’taki yazlığında geçiren emekli 63 yaşındaki Mehmet Ali Bakır, öğleden sonra sıcak havadan bunalarak denize girmek üzere plaja gitti. Şezlongta bir süre güneşlendikten sonra denize giren Bakır, kalp krizi geçirdi. Suyun üstünde hareketsiz kalan adamı vatandaşlar fark edip sahile çıkardı ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri adamın kalp krizi sonucu boğularak öldüğünü tespit etti. Mehmet Ali Bakır’ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi İstanbul’a gönderildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.