Kreş ve Huzurevi Ücretleri belirlendi

Muğla’da faaliyet gösteren Özel Huzurevleri, Huzurevi yaşlı bakım merkezleri ve Özel Kreş, Gündüz Bakımevi, Özel Çocuk kulüplerinin 2014 yılında uygulayacakları ücretlerin belirlenmesi için oluşturulan “İl Ücret Tespit...

Kreş ve Huzurevi Ücretleri belirlendi

Muğla’da faaliyet gösteren Özel Huzurevleri, Huzurevi yaşlı bakım merkezleri ve Özel Kreş, Gündüz Bakımevi, Özel Çocuk kulüplerinin 2014 yılında uygulayacakları ücretlerin belirlenmesi için oluşturulan “İl Ücret Tespit Komisyonu’ Vali Yardımcısı Kamil Köten başkanlığında toplandı.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Defterdar Yardımcısı Ahmet Sümer, Ticaret İl Müdürlüğü temsilcisi Suat Karagöz, Belediye Temsilcisi Zabıta Müdürü Şevket Gülen, Özel Kreş ve Çocuk Kulüpleri Temsilcisi Ertan Demir ve Özel Huzurevi ve Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri temsilcisi Hülya Turan katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu yaptığı açıklamada, “Muğla İl Genelinde bir Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, Marmaris Belediyesine ait Huzurevi ve 47 tane Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Özel Çocuk Kulübü faaliyetlerini sürdürmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösteren bu kuruluşların hizmetleri ve verdikleri hizmetin kalitesi Müdürlüğümüz tarafından sıkca denetlenerek yaşlılarımızın ve çocuklarımızın daha iyi şartlarda hizmet almaları sağlanmaktadır. Mevzuat gereği her yıl aralık ayında bir sonraki yılın ücretleri belirlenmektedir. Ücret belirlenirken çevre illerdeki ücretler, ilimizdeki yaşam koşulları, yıllık ÜFE ve TEFE oranları gibi birçok değişkenin ortalaması alınarak halkımızın bu hizmetlere ulaşırken en iyi hizmete en uygun ücret ile ulaşması için İl Ücret Tespit Komisyonumuz toplanmış ve 2014 yılı taban ve tavan ücretlerini tespit etmiştir” dedi.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.