“KÖYLÜYÜ YOK SAYAN ZİHNİYET ALAŞAĞI OLACAK”

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, belediyeciliğin mezarlık duvarı boyamaktan ibaret olmadığını söylerken; “ Köylüyü yok sayan zihniyet 30 Mart’ta alaşağı edilecektir.”dedi.MHP...

“KÖYLÜYÜ YOK SAYAN ZİHNİYET ALAŞAĞI OLACAK”

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, belediyeciliğin mezarlık duvarı boyamaktan ibaret olmadığını söylerken; “ Köylüyü yok sayan zihniyet 30 Mart’ta alaşağı edilecektir.”dedi.

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan Ula’da seçmenlerle buluştu. Seçim çalışmaları kapsamında Ula’ya gelen Erdoğan; Gökçe Köyü, Akçapınar Köyü, Gökova Beldesi, Akyaka Beldesi, Kızılyaka Köyü, Şirinköy, Ataköy ve Sarayyanı köylerinde temaslarda bulundu. Akyaka Belediye Başkanı ve MHP’ nin Ula Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Çalca ile belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği Erdoğan sabah saatlerinde geldiği Ula’da gece geç saatlere kadar seçmenleriyle buluştu.

“Çalca’ya destek”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ula Belediye Başkan adayı Ahmet Çalca’nın elindeki kıt imkanlara rağmen Akyaka Beledisinde neleri başardığının bütün vatandaşlar tarafından bilindiğini söyleyen Erdoğan; “Ahmet Çalca kardeşimiz Akyaka’nın bir marka haline gelmesinde çok büyük emekleri olan bir kardeşimizdir. Siz değerli hemşehrilerim Akyaka’nın nereden nereye geldiğinin canlı şahitlerisiniz. İnşallah Ula’nın tamamını, hayata geçireceğimiz projelerimiz ile sürdürülebilir turizm ile buluşturacak, belediyeciliğin mezarlık duvarı yapmaktan, boyamaktan ibaret olmadığını burada herkese göstereceğiz.” dedi.

“Köylüyü yok sayan zihniyet alaşağı olacak”

30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerin sonucunu köylülerin belirleyeceğinin altını çizen Erdoğan şunları söyledi: “İlimizde nüfusun %50’sinden fazlası köylerde yaşıyor. Ama köylerdeki vatandaşlarımızın sorunları, sorumlular tarafından hep arka planda bırakılıyor maalesef. “Köylü” kavramını başka anlamlarda kullanan zihniyete en güzel cevabı 30 Martta siz sandıkta vereceksiniz.  İnanıyorum ki köylüyü yok sayan zihniyet 30 Martta yine o köylü tarafından alaşağı edilecektir. O köylü ayakkabı kutucularından, 40 yıldır Muğla’ya ne yaptığı tartışılan zihniyete en güzel cevabı sandıkta verecektir.”

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.