Köylüler baraj istedi

Muğla’nın Yatağan İlçesi Gökgedik Köylüleri köy meydanında toplanarak pankartlar açıp popraklarının sulanması için baraj istiyoruz, eylemi yaptılar.Emekli öğretmen Cavit Turgut öncülüğünde yapılan eyleme Yatağan Belediye...

Köylüler baraj istedi

Muğla’nın Yatağan İlçesi Gökgedik Köylüleri köy meydanında toplanarak pankartlar açıp popraklarının sulanması için baraj istiyoruz, eylemi yaptılar.

Emekli öğretmen Cavit Turgut öncülüğünde yapılan eyleme Yatağan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı H. Haşmet Işık, MHP Belediye Başkan adayı Varol çakmak, CHP İlçe Başkanı Kamil Genek, İl Genel Meclis üyesi Eyüp Katırcı ve bazı Belde Belediye Başkanları da destek verdiler. Burada konuşan Emekli öğretmen Cavit Turgut; ‘Bu barajın yapılması halinde 30 bin dönüm arazi suya kavuşacak. Ekonomik olarak güçleneceğiz. İnsanlar mutlu olacak. Ancak Komşu 3 köy halkıyla birlikte yaptığımız müracaatlardan bu güne kadar sonuç alamadık. Oysa bu barajın yapımı 50 yıldır gündemde biz bir an evvel barajın yapılmasını istiyoruz. Bu eylem başlangıç talebimiz yerine gelmezse Ankara’ya kadar yürüyeceğiz’ dedi. Yatağan Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı H. Haşmet Işık, MHP Belediye Başkan adayı Varol çakmak’ta yaptıkları konuşmalarda, köy halkını yanlarında olduklarını belirttiler.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.