Köyceğiz’de çaldılar Menteşe’de yakalandılar

Köyceğiz ilçesinde çaldıkları araç ile hırsızlık yapan şüpheliler, Polis ile yaşanan kovalamaca sonrası Menteşe’de yakalandı.Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden çaldıkları araçla hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle aranan...

Köyceğiz’de çaldılar Menteşe’de yakalandılar

Köyceğiz ilçesinde çaldıkları araç ile hırsızlık yapan şüpheliler, Polis ile yaşanan kovalamaca sonrası Menteşe’de yakalandı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden çaldıkları araçla hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle aranan 2 kişi, Menteşe ilçesinde polis ile yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Dur ihtarına uymayan ve geçecekleri yolu kapatan polis aracına çarptıktan sonra yaya olarak kaçmaya çalışan zanlılar, kısa sürede ele geçirildi.

Olay, Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana geldi. Önceki gün Köyceğiz'den 48 L 1176 plakalı otomobili çalan A.İ ve E.Ç'nin araçla Aydın'a gittikleri ve burada hırsızlık yaptıkları belirlendi. Daha sonra Muğla'ya giriş yaptığı tespit edilen aracı yakalamak için polis ekipleri önlem aldı. Bir süre polisten kaçan zanlılar, Abdi İpekçi Caddesi'nde ekiplerin dur ihtarına uymadı ve yolu kapatan ekip otosuna çarptı. Daha sonra araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan 2 kişi, yaşanan kovalamacanın ardından kısa sürede yakalandı.

Menteşe Komiser Hamdi Bey Karakolu'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.Ç.’nin 10 ayrı suçtan, A.İ'nin de 40 ayrı suçtan kaydının bulunduğu ve arandıkları öğrenildi. A.İ çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken E.Ç'nin sorgusu sürüyor.

Olay sırasında cadde bir süre trafiğe kapatılırken, zanlıların kullandığı araç çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.