Köyceğiz Pazarı merkez olacak

Köyceğiz Belediyesi, Muğla’nın en faal ve popüler pazarlarından biri olan Köyceğiz Pazar yerinin üzerini kapatarak modern bir Pazar yerine dönüştürdü.6 bin metre kare kapalı alanlı Köyceğiz pazarının üstünü kapatarak...

Köyceğiz Pazarı merkez olacak

Köyceğiz Belediyesi, Muğla’nın en faal ve popüler pazarlarından biri olan Köyceğiz Pazar yerinin üzerini kapatarak modern bir Pazar yerine dönüştürdü.

6 bin metre kare kapalı alanlı Köyceğiz pazarının üstünü kapatarak çevre düzenlemesine başlayan Köyceğiz Belediyesi, Pazar esnafını ve vatandaşları sevindirecek bir modernizasyon üzerinde çalışıyor. Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, inşaat ve çelik çatı kısmı biten kapalı Pazaryerinin çevre düzenlemesinin de en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Erbay toplam 20 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alan ve bölgenin en ünlü Pazaryerlerinden biri olan Köyceğiz Pazar Yerinin, halkın ve ilçeye gelen turistlerin rahatlıkla alışveriş yapabileceği bir ortama kavuşmasını istediklerini söyleyerek, “Belediye olarak geleceğe yönelik ihtiyaçlara da cevap verebilecek bir alan düzenlemesi yapıyoruz. Aynı zamanda Pazarda Bay -Bayan Tuvaletleri, abdesthaneler, pazaryerinin ihtiyacı olan mescid ile birlikte düğün taziye ve mevlitler için bir mutfak yapacağız. Böylece, bu kapalı alanı hem Pazaryeri hem de sosyal faaliyetlerde halkın kullanabileceği bir yaşam alanı haline dönüştüreceğiz” dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.