Köy yolları genişletiliyor

Bodrum İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Çamlık ile Pınarlıbelen köyleri arasında bulunan 8 kilometrelik yolun genişletilip asfaltlanacağı müjdesini verdi.Gödekmerdan, Bodrum’u diğer illere bağlayan eski ana yolda incelemelerde...

Köy yolları genişletiliyor

Bodrum İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Çamlık ile Pınarlıbelen köyleri arasında bulunan 8 kilometrelik yolun genişletilip asfaltlanacağı müjdesini verdi.

Gödekmerdan, Bodrum’u diğer illere bağlayan eski ana yolda incelemelerde bulundu. Yolun oldukça dar ve bakımsız olduğunu tespit eden Gödekmerdan gerekli çalışmaların yapılması ve halen bölge köylerinde yaşayan vatandaşlar tarafından kullanılmakta olan yolun genişletilerek asfaltlanması talimatı verdi. Bodrum Yarımadası Köylerine Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan Çamlık ve Pınarlıbelen Köyleri arasından ki dar ve bozuk kısımda yol genişletme çalışmalarına başlanıldı. Gödekmerdan, çalışmaların sürüdüğü yolda incelemelerde bulunarak, yolun bir an önce en iyi şekilde yapılmasını istedi.

Çamlık Köyünde vatandaşlarla da bir araya gelen Kaymakam Gödekmerdan; “Önceki geldiğimizde yaptığım incelemelerde yolun kullanılamaz dereceye geldiğini tespit ettik. Şimdi yolumuz genişletilerek asfaltlanacak. Çalışmaları yerinde incelemek için buraya geldik. İnşallah kısa bir süre sonra yolumuz 10 metre genişliğinde güzel bir yol haline gelecek” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.