Köy okulundan Tokat’a teşekkür

Milas ilçesi İkiztaş İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Demir ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Yavuz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, okuldaki eksiklerin giderilmesinde kendilerine gösterilen...

Köy okulundan Tokat’a teşekkür

Milas ilçesi İkiztaş İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Demir ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Yavuz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, okuldaki eksiklerin giderilmesinde kendilerine gösterilen yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Okuldaki sıkıntıların Milas Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla giderildiğini ifade eden Demir ve Yavuz; “Okulumuzdaki eğitim kalitesi bu sayede daha da artacak. Çocuklarımız daha rahat bir şekilde eğitim ve öğretimlerine devam edecekler. Bunun için bizde Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek, bu hizmetlerinin karşılığında maddi açıdan önemi olmayan ancak manevi açıdan önemli olduğuna inandığımız plaketi kendisine takdim etmek istedik. Bizi kırmayarak makamında kabul ettiği için Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ederken, başarılı çalışmalarının devam etmesini temenni ediyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Milas Belediyesi olarak ilçe genelindeki tüm eğitim kurumlarına ellerinden gelen yardımı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Tokat; “Biliyoruz ki eğitim ve öğretimin kalitesi ne kadar yükselirse, ilçenin  geleceği de bir o kadar yükselecek. Bu anlamda gelen taleplerin öncelik sıralamasına göre değerlendirme yaparak yardımlarımızı yapıyoruz.

Yaklaşan Yeni Eğitim Öğretim Yılı içinde tüm eğitim çalışanlarının başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.